ISO 27001

Sahip olduğunuz verileri güvenle yönetin.

ISO 27001

Tek bir platform üzerinden kişisel verileri yönetim sisteminize karar verin, risklerinizi belirleyin, dokümanlarınızı oluşturun ve kendinizi güvene alın. İşte JUS. ile bunları tek bir platform üzerinden yapmanız mümkün.

Bilgi, kurumdaki diğer varlıklar gibi, kurum için önem taşıyan ve bu nedenle de en iyi şekilde korunması gereken bir varlıktır. Bilgi güvenliği; kurumdaki işlerin sürekliliğinin sağlanması, işlerde meydana gelebilecek aksaklıkların azaltılması ve yatırımlardan gelecek faydanın artırılması için bilginin geniş çaplı risklerden korunmasını sağlar. Bilgi güvenliği yönetimi konusunda en yaygın olarak kullanılan standart, “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi” standardıdır. Bu standart, işletmeler içerisinde bilgi güvenliğini başlatan, gerçekleştiren ve sürekliliğini sağlayan kişilerin kullanımı için, bilgi güvenliği yönetimi ile ilgili rehber bir kılavuz niteliğindedir.

JUS. ile veri envanterinizi çıkabilir, dokümanlarınızı yönetebilir, risklerinizi belirleyebilir, ihlal bildirimlerinizi control edebilirsiniz. Her bir görev için yetkilişi kişi ataması yapabilir ve uyumunuzun sürekliliğini yitirmeden işlerinizi yasalara uygun bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Iso 27001